Μπάνσκο

Μπάνσκο

Μπάνσκο

Μπάνσκο

Το Μπάνσκο είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για σκι στα Βαλκάνια. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο και όχι μόνο. Προσφέρεται για διακοπές ακόμη και για όσους δεν προτιμούν το σκι αλλά την παραδοσιακή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον πολιτισμένο και ζωντανό. Με 16 πίστες συνολικού μήκους 65 χιλιομέτρων και πλήρως εξοπλισμένο, είναι κατάλληλο για σκιέρ όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως ιδιαίτερα έμπειρους. Γιατί να πάω στο Μπάνσκο; Το Μπάνσκο (βουλγαρικά: Банско) είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πιρίν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Στην πόλη υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός. Η πόλη είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού. Μετά από την διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ τζαζ στην πόλη, το Μπάνσκο απέκτησε διεθνές πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Αν έχετε παρέα και δικό σας εξοπλισµό σκι, ενώ παράλληλα θέλετε να είστε ανεξάρτητοι το να πάτε οδικώς φαντάζει ό,τι καλύτερο, χώρια του ότι θα µοιραστείτε και τα έξοδα.

Πώς πάω στο Mπάνσκο;

Ζητήστε Προσφορά και ενοικιάστε ένα οικονομικό αυτοκίνητο από την Rent a Car in Greece Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη.

Ακολουθείτε την Εγνατία Οδό για Καβαλά και βγαίνετε στην έξοδο για Σέρρες και Δράμα. Στη συνέχεια, οι πινακίδες για Προμαχώνα θα σας οδηγήσουν στη Βουλγαρία για να επισκεφτείτε το Mπάνσκο.

Comments are disabled.