Sani Beach Resort

Sani Beach Resort

Sani Beach Resort

Το Sani Beach Resort βρίσκεται σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Ελλάδας, στο Aκρωτήρι της Σάνης. Με συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τον Όλυμπο, ο φιλοξενούμενος στο Sani Beach Hotel θα απολαύσει τα 7 χλμ της καταγάλανης παραλίας με τη λευκή αμμουδιά, την αξεπέραστη φύση με τα πεύκα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, ένα συναρπαστικό spa, όμορφα εστιατόρια όπως The Veranda με μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις και το Lounge Ammos δίπλα στην παραλία, πληθώρα σπορ και ανεπανάληπτη διάσκεδαση μα πάνω από όλα, άψογες υπηρεσίες και ποιότητα ζωής.
“Sani Beach Resort – ένα φημισμένο για την τοποθεσία, το Service και το Attitude Resort στο πρώτο πόδι και μάλλον στο καλύτερο Location της συγκεκριμένης περιοχής Χαλκιδικής, που κυριολεκτικά σαν πασπαρτού καταφέρνει να συμμετέχει στα top αρκετών διαφορετικών κατηγοριών. Πρώτο στην κατηγορία των πιο αγαπημένων Resorts” Βραβεία κοινού 2012-Τοp 100 Ελλάδα & Κύπρος, Conde Nast Traveller
Η Rent a Car in Greece αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφτείτε τo Sani Beach Resort.

Comments are disabled.